Yeni Sezon Şal Modelleri

Yeni Sezon Şal Modelleri

Yeni sezon şal modelleri, kış aylarının vazgeçilmez aksesuarlarından biridir. Son trendleri yansıtan renkler, desenler ve malzemelerle dolu olan bu modeller, sizi her duruma uygun şekilde gösterecektir. Kısa ve uzun şal seçenekleri arasından kendi tarzınıza en uygun olanı seçebilirsiniz. Ayrıca, farklı kombinasyonlar yaparak şalınızı her gün farklı bir tarzda kullanabilirsiniz. Yeni sezon şal modelleri, sadece sıcak tutmakla kalmaz aynı zamanda giyim tarzınızı tamamlayacak bir aksesuar olarak kullanabilirsiniz.

Hazır Şal Modelleri

Yeni sezonun en popüler hazır şal modellerinden biri olan bu şallar, kaliteli kumaştan yapılmıştır. Renkleri canlı ve eğlenceli olan bu şallar,her renkteki giysilerinizle uyumlu olacaktır. Hazır şalı özellikle gün içinde vakti dar olan çalışan, okuyan veya zamandan tasarruf etmek isteyen kadınlar tercih etmektedir. Bu şal, yıkama ve bakımının kolay olmasıyla tesettürlü kadınlar için oldukça pratik bir seçenektir.

Ayrıca hazır şal kullanmanın en önemli avantajı diğer şallar gibi gün içinde bozulmaz ve sizi rahatsız etmez. Hazır şal ile gün boyu rahat edebilirsiniz. Hazır şal kullanmanın avantajı olduğu gibi dezavantajı da var. Hazır şallar tek modeldir, istediğiniz şekli veremezsiniz. Bu görünümden sıkıldım deyip farklı bir model deneme şansınız hazır şallarda maalesef yoktur.

Hazır şal kullanmanın bir diğer dezavantajı ise normal şallara göre daha maliyetli olmasıdır. 

Hazır şallar, ortalama kafa ölçüsüne göre yapıldığı için de herkes kullanamayabilir. Örneğin, kafa yapısı ortalamadan daha küçük ya da daha büyük olanlar hazır şalları kullanamaz. Bu da hazır şalın bir diğer dezavantajıdır.

Abiye Şal Modelleri

Tesettürlü kadınlar için abiye şallar özel gün ve davetler için mükemmel bir seçenektir. Abiye şal modelleri size hem rahat hem de şık bir görünüm sunar. Abiye şallar için genellikle medine ipeği, krep, şifon, ipek ve saten kumaşlar tercih edilir. İsteğe göre bu şallar taşlarla veya dantellerle de süslenerek kullanılabilinir. 

Medine ipeği şal

Yumuşak dokusu ve hafif kumaşıyla size gün boyu rahatlık sunar. Şık ve zarif görüntüsüyle medine ipeği şallar son zamanlarda tesettürlü kadınların özel günlerinin vazgeçilmezi haline gelmiştir. Medine ipeği şallar bone takmak istemeyen tesettürlü kadınlar için de uygun bir seçenek oluyor. Çünkü medine ipeği şalların kumaşı iç göstermeyen bir yapıya sahiptir. Özel günleriniz için terletmeyen ve sizi bunaltmayan, aynı zamanda şık duran bu şalı kullanmanızı tavsiye ederiz.

Krep kumaş şal

Yine sizi yaz aylarının sıcaklığında bunaltmayacak bir şal, krep kumaş şal. Krep kumaş şallar hafif, ince bir şal olmasıyla tesettürlü kadınların özel günleri için sıklıkla tercih ettiği bir şal modelidir.

Silk&Pearl’ün krep şalları 4 mevsime uygun, kolay şekil alan, sarkma yapmayan kullanımı oldukça rahat şallardır. Parlak görünümlü, kırışmayan, ütü gerektirmeyen krep şalları ile Silk&Pearl tüm beklentinizi karşılar.

Şifon şal

Özel günlerinizde zarif bir görünüme sahip olmak istiyorsanız şifon şal tam size göre. Abiye kıyafetlerin üzerinde oldukça şık duran şifon şallar, rahat kullanımıyla da size özel gününüzde gün boyu rahat hissettirecek.

İpek şal

İpek şallar, uzun yıllardır tesettürlü kadınların özel günlerinde tercih ettiği şal modellerinden biridir. İpek şal, bir sürü renk ve bir sürü farklı desen seçeneği ile her kıyafetinizle, özellikle abiye kıyafetlerinizle rahatlıkla kombinleyebileceğiniz bir şal modelidir. İpek şallar, düz renkleriyle sade bir şıklık sunarken, desenli renkleriyle de size modern bir görünüm sunuyor olacak.

Saten şal

Diğer şal kumaşlarına göre kullanımı daha zor olan saten şallar kaygan bir yapıya sahiptir. Ancak abiye kıyafetlerin üzerinde muhteşem göründüğünü de söylemezsek olmaz. Saten şal kullanmaya bir kere alıştığınızda ondan vazgeçemeyecek olmanız da bir gerçek.

Penye Şal Modelleri

Penye şallar, özellikle günlük kullanımda tesettürlü kadınların sıklıkla tercih ettiği bir şal modelidir. “Penye şallar yaz aylarında kullanılır mı?” ya da “Penye şallar kış aylarında kullanılır mı?” sorularına şöyle bir cevap verelim. Penye şallar, Yazın terletmez, kışın ise üşütmez. Yani 4 mevsimde de rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Silk&Pearl’ün 4 mevsime uygun penye şalları kaymaz, iç göstermez hatta ütü istemeyen özelliği ile de size fazlasıyla rahatlık sunar. Birçok farklı renk seçeneği olan penye şalları, şık, zarif ve spor kıyafetleriniz ile rahatlıkla kombinleyebilirsiniz.

Tesettürlü kadınların vazgeçilmezi olan penye şalları, özel günlerinizde de rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Şalınızın üzerine konduracağınız bir taş veya dantel süslemesiyle çok şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

Penye şallar, farklı bağlama stilleri içinde fazlasıyla uygun bir seçenektir.

Penye şallarınızı çift katlı bağlama stili olarak ya da iğne kullanmadan salaş olarak kullanabilirsiniz. Veya boyun kısmınızı açık bırakıp, şalınızın uçlarını başınızın üzerinden dolama yaparak ya da arkadan düğümlü olarak da kullanabilirsiniz. 

Şal bağlamanın çok fazla farklı stilleri var. Sizde bulunduğunuz ortama göre ya da tamamen kendi zevkinize göre farklı stiller deneyerek kendi tarzınızı oluşturabilirsiniz.